Verhuur

Of je nu bezig bent met bouwen of renoveren, er zijn altijd ongemakken die je tegenkomt tijdens het werk. Denk aan het niet kunnen douchen tijdens een badkamerrenovatie of het ongemak van het niet kunnen gebruiken van het toilet binnen. We begrijpen het belang van comfort en daarom willen wij deze ongemakken zoveel mogelijk beperken.

Of je nu op zoek bent naar een mobiele douche unit of een container om je spullen in op te slaan, je kunt het bij ons huren! Met onze verhuurservice zorgen we ervoor dat je de nodige faciliteiten hebt om het proces zo soepel mogelijk te laten verlopen. 

Wil je meer weten over de verhuurmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

Neem contact op

Huren verbouwing

Bouwhekken huren

Creëer een veilige en gecontroleerde omgeving rondom jouw woning met de bouwhekken van Esvebe. Onze bouwhekken zijn stevig, duurzaam en eenvoudig te installeren. Ze zorgen niet alleen voor een duidelijke afbakening van de bouwplaats, maar bieden ook bescherming en beveiliging tegen ongeoorloofde toegang. Of je nu een klein project hebt of een grootschalig evenement, onze huurhekken zijn flexibel inzetbaar en aanpasbaar aan jouw specifieke behoeften.

Container huren

Tijdens een verbouwing komt er vaak veel kijken en kan het een uitdaging zijn om al je spullen georganiseerd en veilig op te bergen. Gelukkig hebben wij de perfecte oplossing: het huren van een handige opslagcontainer! Met onze containers kun je gemakkelijk en efficiënt al je waardevolle bezittingen opslaan, zodat ze beschermd blijven tegen stof, vuil en schade tijdens het verbouwingsproces. Of het nu gaat om meubels, apparatuur of bouwmaterialen, onze containers zijn ruim genoeg om al je spullen op te bergen. Met een gehuurde opslagcontainer van Esvebe hoef je je geen zorgen te maken over rommelige kamers of het risico op beschadiging van je eigendommen. Het is de ideale oplossing om tijdens je verbouwing georganiseerd te blijven en je kostbare spullen veilig en binnen handbereik te houden.

Mobiele douche unit huren

Bij Esvebe begrijpen we dat je comfort en hygiëne belangrijk vindt, zelfs tijdens een verbouwing. Het huren van een mobiele douche unit kan daarom een slimme zet zijn, wanneer je tijdelijk geen gebruik kunt maken van jouw badkamer. Onze douche units zijn voorzien van alles wat je nodig hebt: een ruime douchecabine, een handige wastafel en zelfs een toilet. Geen gedoe meer, gewoon lekker fris en zorgeloos douchen terwijl je bouwproject op rolletjes loopt!

Container huren voor verbouwing

Huren?

Start jij binnenkort met het verbouwen van jouw woning en wil je graag gebruik maken van onze verhuurmogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Neem contact op