Renoveren van jouw woning of bedrijfspand

Jouw allround partner op het gebied van renoveren!

Wij zijn ESVEBE! We stropen onze mouwen op en gaan geen uitdaging uit de weg. Je kunt bij ons terecht voor al jouw renovatieprojecten, of het nu gaat om het opknappen van je keuken, het plaatsen van een nieuwe badkamer of het renoveren van je bedrijfspand. Onze vakmensen staan voor je klaar om je project van begin tot eind te realiseren.

Renoveren doen we samen met jou

Als allround bouwbedrijf hebben we ervaring in alle takken van de bouwsport. Van het plaatsen van een dakkapel tot het volledig renoveren van een woning. Wij weten hoe we elk project tot een succes kunnen maken. Maar een goed begin is het halve werk! Daarom gaan we eerst met je in gesprek om jouw wensen en behoeften in kaart te brengen en samen te kijken hoe we deze kunnen realiseren. Tijdens de werkzaamheden houden we je op de hoogte, denken we met je mee en kijken we hoe we jouw verwachtingen kunnen overtreffen. Dit alles met het doel een mooi eindresultaat op te leveren, waar jij volop van kunt genieten.


Dakkapel of aanbouw: Vergroot jouw woonoppervlak!

Een dakkapel of een aanbouw is een geweldige manier om extra ruimte en waarde aan je huis toe te voegen. Of je nu op zoek bent naar meer lichtinval, extra leefruimte of een geweldig uitzicht, ons team van vakmensen staat voor je klaar om het te realiseren. Van het ontwerp tot de materialen en de afwerking, wij luisteren naar jouw wensen en denken met je mee.


Een enthousiast team met kennis en ervaring

Renovatie is een vak apart! En daarom bestaat ons uit team uit enthousiaste vakmensen met jarenlange kennis en ervaring. We zien de mogelijkheden van een gebouw, maar ook de mogelijke risico’s. We denken hierin met je mee en komen met oplossingen. Kortom, op ons kun je bouwen!


Waarom jij kiest voor ESVEBE

  • Ruime kennis en ervaring
  • Enthousiast team van betrokken vakmensen
  • Aan-de-slag mentaliteit
  • Flexibel en oplossingsgericht werken
  • Eerlijke en transparantie communicatie

Deze gebouwen hebben we gerenoveerd

Samen renoveren?

Wil jij jouw woning of bedrijfspand laten renoveren of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag om jouw ideeën om te zetten in werkelijkheid!


Neem contact op