Terug naar Projecten

Van garage tot overkapping!

Een prachtig uitzicht op de polder maar geen ruimte voor een klassieke overkapping? Dat is waar deze familie tegenaan liep. Totdat we een ingenieuze inval hadden: waarom niet een stuk van de garage inruilen voor een overkapping waar je u tegen zegt? 

Stel je voor: het hele jaar door genieten onder je eigen overkapping, met dat adembenemende uitzicht als bonus. Het was net als wonen in een schilderij. Maar wacht, er is meer! We wilden de binnenkant net zo magisch maken als de buitenkant. Dus voegden we twee elegante schuifpuien toe, waardoor het daglicht naar binnen stroomt en het uitzicht een verlengstuk is van de woonkamer en slaapkamer.

En geloof ons, het was geen 'verlies' van garage. Het was een upgrade. Een knipoog naar onze 'binnen-buiten' filosofie. Een stap in de richting van 'bouwen zonder grenzen'.

Ben jij ook klaar om je bouwdromen te delen? Laat ons weten wat je in gedachten hebt en we kunnen samen iets moois creëren. Geen ruimte? Geen zorgen. We vinden altijd een weg, want wij houden van bouwen!

Waarom niet een stuk van de garage inruilen voor een overkapping waar je u tegen zegt?

Samen bouwen?

Wil jij een woning, bedrijfspand of iets anders laten bouwen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag van begin tot eind!


Neem contact op