Terug naar Projecten

Glazen schuifpui voor de familie Bronsema

Deze schuifpui is niet alleen een functioneel element, maar voor de familie Bronsema ook een manier om de schoonheid van het buitenleven naar binnen te halen.

Met deze schuifpui kan de familie Bronsema nu optimaal genieten van het adembenemende uitzicht op de mooie landerijen van Westeremden. Of het nu een zonnige ochtend is, waarbij de zonnestralen door de pui naar binnen schijnen, of een rustige avond waarop ze de zonsondergang kunnen bewonderen, de schuifpui brengt het buitenleven naar binnen. 

De kunststof schuifpui is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook praktisch en duurzaam. Het biedt uitstekende isolatie, waardoor de familie het hele jaar door kan genieten van een comfortabele en energiezuinige leefomgeving. 

Ben je geïnspireerd door dit project of heb je andere bouwplannen hebt, neem dan contact met ons op. Bij ESVEBE staan we klaar om je te helpen bij het realiseren van jouw wensen, want wij houden van bouwen!

Contact opnemen

Esvebe - schuifpui plaatsen
Het buitenleven naar binnen halen

Samen bouwen?

Wil jij een woning, bedrijfspand of iets anders laten bouwen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag van begin tot eind!


Neem contact op