Terug naar Projecten

Kunststof schuifpui voor maltezer Puk en zijn familie

Deze familie had de wens om hun tuin en de aanbouw dichter bij elkaar te brengen, meer openheid te creëren en natuurlijk meer daglicht naar binnen halen!

Na een uitgebreid overleg met de familie, gingen onze vakmannen aan de slag om deze wens te realiseren. We begonnen met de zorgvuldige voorbereidingen om ervoor te zorgen dat de schuifpui perfect zou aansluiten op de bestaande structuur van de woning. Vervolgens stelden we samen met de familie de ideale kunststof schuifpui samen, die niet alleen esthetisch aansloot bij hun huis, maar ook voldeed aan hun functionele behoeften.

De dag van plaatsing bracht een mix van spanning en opwinding met zich mee. Terwijl onze vakmannen bezig waren met de installatie, was het onmogelijk om niet gecharmeerd te raken door de opwinding van hun trouwe viervoeter Puk. De hond van de familie bleek een ware fotomodel te zijn, en stond vol trots voor de nieuwe schuifpui alsof hij deel uitmaakte van het bouwproces!

De schuifpui was het ontbrekende puzzelstukje dat de tuin en de aanbouw samenbracht. Met een soepele beweging konden ze nu genieten van een naadloze overgang van hun aanbouw naar de prachtige buitenruimte. Het daglicht stroomt nu naar binnen, waardoor de woonruimte nog ruimer aanvoelt en een gevoel van eenheid ontstaat.

Een naadloze overgang naar buiten met een kunststof schuifpui

Samen bouwen?

Wil jij een woning, bedrijfspand of iets anders laten bouwen? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag van begin tot eind!


Neem contact op