Onderhoud

Wat mooi is moet mooi blijven

Wat mooi is, moet mooi blijven. Door regelmatig onderhoud te plegen, kun je ervoor zorgen dat jouw woning of bedrijfspand in goede staat blijft en eventuele problemen tijdig worden opgelost. Maar we begrijpen dat niet iedereen de tijd, kennis of vaardigheden heeft om deze onderhoudswerkzaamheden zelf uit te voeren. Daarom helpen onze vakmensen je graag bij het onderhouden van jouw ramen, kozijnen, hangwerk, sluitwerk en daken!

Onderhoud ramen en kozijnen

Het onderhouden of vervangen van jouw ramen en kozijnen is van groot belang voor de isolatie van je woning of bedrijfspand. Onze vakmannen helpen we je graag bij het onderhouden of vervangen van je kozijnen en glas, zodat je woning er weer als nieuw uitziet en je profiteert van een betere isolatie en lagere energiekosten.

Naast het verbeteren van de isolatie en energie-efficiëntie, heeft het vervangen van kozijnen en glas ook andere voordelen. Zo zorgt het voor een verbeterde veiligheid, vermindert het geluidsoverlast en verhoogt het de waarde van jouw woning. En omdat wij gebruikmaken van duurzame en hoogwaardige materialen, zijn je kozijnen verzekerd van een lange levensduur!

Onderhouden van hang- en sluitwerk

Goed onderhouden hang- en sluitwerk zorgt niet alleen voor veiligheid, maar ook voor gemak en comfort. Maar wat als jouw hang- en sluitwerk niet meer goed werkt? Dan wordt het tijd voor onderhoud of vervanging. Onze vakmensen staan voor je klaar en onderhouden of vervangen jouw hang- en sluitwerk. Of het nu gaat om het vervangen van een slot of het repareren van een scharnier, op ESVEBE kun je bouwen!


Onderhoud daken

Achterstallig onderhoud aan daken kan zorgen voor lekkage en een verminderde isolatie. Is jouw dak toe aan onderhoud? Dan komen wij graag in actie. We stropen onze mouwen op en helpen jou bij het onderhoud aan jouw dak. We werken met hoogwaardige materialen, zodat jouw dak de beste bescherming en de mooiste uitstraling krijgt. Omdat elke woning uniek is, overleggen we vooraf wat voor jou de beste oplossing is, zodat jij na de werkzaamheden volop kunt genieten van jouw woning of bedrijfspand.

Waarom jij kiest voor ESVEBE

  • Ruime kennis en ervaring
  • Enthousiast team van betrokken vakmensen
  • Aan-de-slag mentaliteit
  • Flexibel en oplossingsgericht werken
  • Eerlijke en transparantie communicatie

Contact

Heb je een vraag of wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het onderhouden van jouw woning of bedrijfspand.


Neem contact op