Herstellen, versterken en verduurzamen bij aardbevingsschade

Aardbevingsschade herstellen

Als bouwbedrijf in Zandeweer weten wij als geen ander hoe vervelend aardbevingsschade kan zijn. We stropen daarom onze mouwen en helpen jou bij het herstellen van de schade en het versterken van jouw woning of bedrijfspand.

Kennis en ervaring bij het herstellen van aardbevingsschade

Door onze jarenlange ervaring zijn we in alle takken van de bouwsport thuis en zijn we gespecialiseerd in het versterken en verbouwen van woningen en bedrijfspanden met aardbevingsschade. Wij hebben als doel jouw pand weer veilig te maken, maar met alleen veilig zijn we er natuurlijk niet! Jouw woning of bedrijfspand moet keurig hersteld worden en jij moet in volle tevredenheid kunnen genieten van het eindresultaat

Op ESVEBE kun je bouwen

Ons team van ervaren en betrokken vakmensen staat voor je klaar om jouw pand te versterken en in alle tevredenheid de schade te herstellen. Wij werken hiervoor met de nieuwste technieken en materialen om ervoor te zorgen dat je pand op de juiste manier wordt hersteld. Of het nu gaat om het plaatsen van stalen balken of het aanbrengen van gevelankers, wij zorgen voor veilige en duurzame oplossingen.

Waarom jij kiest voor ESVEBE

  • Ruime kennis en ervaring
  • Enthousiast team van betrokken vakmensen
  • Aan-de-slag mentaliteit
  • Flexibel en oplossingsgericht werken
  • Eerlijke en transparantie communicatie

Versterken en herstellen

Contact

Heb je een vraag of wil je graag meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het herstellen van aardbevingsschade.


Neem contact op